Trajecten

Ieder mens is uniek en elk coachtraject wordt zo vormgegeven dat deze het beste aansluit bij jouw unieke situatie.

De trajecten hieronder vormen een richtlijn voor jouw unieke coachtraject. 

Traject: Grip op je leven

Wil jij je weer 'in control' voelen en voldoende grip op je leven ervaren? Dan past dit traject bij jou. Je krijgt inzicht in hoe twijfels, angsten en aannames over jezelf ervoor zorgen dat je bepaalde stappen niet zet en op een bepaalde manier reageert of voelt. Je leert om op een nieuwe manier naar deze aspecten van jezelf te kijken en negatieve gevoelens en gedachten los te laten. Het helpt je om meer controle over je leven te krijgen, anders met emoties om te gaan en betere keuzes te maken. 

Wat je kan verwachten in dit traject:

 • Klikgesprek online of telefonisch;
 • Uitgebreid intakegesprek;
 • Tasking ter voorbereiding op het traject;
 • Twee tot drie sessies;
 • Na 3 weken follow-up gesprek; 
 • Mogelijkheid voor 24/7 hulp tussen de afspraken door middels bellen, whatsapp en mail.
 • Tijdens dit traject worden verschillende technieken van NLP ingezet, evenals Time Line Therapy®. 

Duur traject: gemiddeld 4 tot 6 weken.


Traject: Krachtige toekomst 

Wil je eindelijk van je oude overtuigingen af en je weer krachtig voelen? Wil je stoppen met je blijven verschuilen achter excuses en je uitstelgedrag omzetten in actie? Met het traject 'Krachtige toekomst' werk je af met belemmeringen en niet helpende overtuigingen. Je zal je weer vol zelfvertrouwen voelen en gemotiveerd door het leven gaan. 

De verandering zal zichtbaar zijn, doordat;

 • de taken die je eerder liet liggen je weer makkelijk oppakt;
 • je nu wel zelfverzekerd een presentatie staat te geven;
 • het nu wel lukt om je aan je voedingsschema te houden;
 • je gemotiveerd bent om de sporttas op te pakken en te gaan sporten;
 • je jezelf durft te laten zien voor wie je bent;

Duur traject: gemiddeld 4 weken.


Traject: Weer in balans 

Wil je niet langer twijfelen over keuzes die je moet maken? Ben je die interne dialoog ook zat die je continu bezig houdt? Innerlijke conflicten leiden vaak tot het niet kunnen maken van keuzes en het telkens je laten heroverwegen of de beslissing die je hebt genomen wel de juiste was. Hierdoor voel je jezelf uit balans en dat kost enorm veel energie. Je raakt vermoeid en gestrest, met het risico op een burn-out. Door het inzetten van NLP-technieken worden jouw onbewuste en bewuste brein weer in harmonie samengebracht, waardoor de energie weer kan stromen en er innerlijke rust ontstaat. 

Duur traject: gemiddeld 4 weken.


Tarieven

In mijn praktijk werk ik voornamelijk met pakketprijzen, hierdoor is het vooraf duidelijk wat jullie van mij kunnen verwachten en hoe het traject er uit gaat zien. Prijzen worden altijd vooraf besproken en vastgesteld naar aanleiding van de vraag en jullie behoefte. Bij de wens om losse sessies af te nemen, hanteer ik een tarief van €105/uur inclusief BTW. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.