NLP Coaching

'Je moet gewoon positief blijven' 
is een veelgehoorde reactie wanneer je vertelt dat je niet lekker in je vel zit, Voor je het weet heb je veel goedbedoelde adviezen gekregen, maar zullen die jou ook helpen? 

'Kies gewoon wat voor jou het beste voelt'
is de reactie wanneer je vertelt dat je twijfelt over keuzes die je moet maken. Maar wat voelt dan het beste? En wat als je de verkeerde keuze maakt? 
 

'Gewoon doen en niet bang zijn, het komt wel goed'
wordt je bemoedigend toegesproken wanneer je vertelt dat je je vaak angstig voelt en hoe dat een belemmering is in je leven.

Zou het niet fantastisch zijn om deze gevoelens niet meer te ervaren? Om voortaan gemotiveerd te zijn, je zelfverzekerd te voelen en niet langer te hoeven twijfelen. Met NLP coaching help ik jou om:

 

  • Ongewenst gedrag, gevoelens en gedachten te verwijderen;
  • Uitstelgedrag te beëindigen en motivatie te creëren;
  • Nieuwe coping strategieën te ontwikkelen en meer stressbestendig te zijn;
  • Innerlijke conflicten te stoppen en weer eenheid in jezelf te creëren zodat je je mentaal weer vrij voelt;
  • Je mentaal en fysiek weer in balans te voelen;
  • De veranderingen en groei te creëren die jij graag wil, zowel persoonlijk als professioneel!

Wat is NLP?

NLP is een krachtige en effectieve methodiek die zich richt op persoonlijke groei en gedragsverandering. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren, waarbij Neuro betrekking heeft op de hersenen, het zenuwstelsel en onze zintuigen en Linguïstisch op onze taal en non-verbale communicatiesystemen. Door gebruik te maken van verschillende NLP-technieken worden onbewuste patronen in denken, voelen en handelen zichtbaar.

Wist je dat 93% van ons functioneren wordt bepaald door je onderbewuste brein? Er blijft dus slechts 7% over voor je bewuste brein. 

NLP-coaching werkt met zowel het bewuste als het onderbewuste brein om harmonie tussen beiden te bereiken, zodat onbewuste denkpatronen, belemmerende overtuigingen en onverwerkte emoties getransformeerd worden naar positievere en constructieve vormen. Het zorgt voor meer flexibiliteit, zelfvertrouwen en draagt positief bij aan de emotionele verwerking van gebeurtenissen. 

Certificering NLP Practitioner - mei 2024