Time Line Therapy®

Emoties als angst en boosheid kunnen heel functioneel zijn, als reactie op reëel gevaar of ongepast gedrag van anderen. Minder functioneel is het, als we last hebben van emoties die niets met de huidige situatie te maken hebben. Bang zijn terwijl er geen gevaar is, of overmatig boos worden omdat iemand zijn schoenen heeft laten slingeren bijvoorbeeld. Negatieve emoties uit het verleden kunnen een negatieve invloed hebben op het functioneren in het heden.

 

Time Line Therapy® wordt succesvol ingezet voor het loslaten van negatieve emoties die verband houden met ervaringen uit het verleden. Denk hierbij aan de eerder genoemde emoties boosheid en angst, maar ook aan verdriet, schuldgevoel, schaamte of emotionele pijn. Dit gebeurd in het onderbewuste en transformeert de interne programmering door terug te gaan naar de kern van de emotie, het moment van ontstaan, en daar de emotie los te koppelen van de herinnering zodat het de negatieve lading verliest. De herinnering zelf blijft onveranderd.

In toekomstige situaties zal je reageren op basis van de omstandigheden zoals ze op dat moment zijn en niet op basis van emoties die verband houden met eerdere gebeurtenissen in je leven.

“Ik ben niet goed genoeg" "Ik zal nooit gelukkig zijn"

"Ik ga het nooit volhouden" "Relaties zijn lastig om vol te houden"

"Als ik echt mezelf zou zijn vind niemand me aardig"

"Ik kan geen eigen bedrijf beginnen, daar ben ik niet slim genoeg voor"

"Ik krijg nooit een goede band met mijn stiefkinderen"

De andere grote kracht van Time Line Therapy® is de verandering van belemmerende overtuigingen. Een belemmerende overtuiging ontstaat door een beslissing die je ergens in je leven neemt en betrekking heeft op hoe jij de wereld of jezelf ziet. Ze ontstaan ergens als reactie op een bepaalde ervaring of overtuiging van mensen in je omgeving. Het zijn overtuigingen waarvan je ooit hebt besloten dat ze de waarheid én van toepassing zijn op jou, maar die je niet in je kracht zetten. Tijdens Time Line Therapy® ga je terug naar het moment waarop een beperkende overtuiging is ontstaan, het moment waarop de beslissing genomen is, om hem daar los te laten en een versterkende overtuiging te vormen. 

Wat bereik je met Time Line Therapy®?

  • Verwijderen van negatieve emoties, overtuigingen en stemmingen.
  • Interne blokkades overwinnen die zijn aangeleerd en onbewust zijn opgeslagen.
  • Toegang krijgen tot de grootste innerlijke wensen.
  • Ontdek wat je werkelijk wilt en hoe je dit kunt krijgen.
  • Hoe je totale controle krijgt over je eigen leven.
  • Een succesvolle toekomst creëren vrij van belemmeringen en vol mogelijkheden.

Certificering Time Line Therapy® - mei 2024